Najprodavaniji

Krema za ruke sa arganovim uljem EU 180ml

Krema za profesionalni tretman sa bogatom, nemasnom teksturom, napravljena posebno za vaše ruke i prste, bogato obogaćena arganovim uljem koje pomaže u omekšavanju vaše kože i deluje se protiv ranica, suve i ispucale kože.

Više detalja

940,00 RSD

KATALOŠKI BROJ: 2510

Krema za profesionalni tretman sa bogatom, nemasnom teksturom, napravljena posebno za vaše ruke i prste, bogato obogaćena arganovim uljem koje pomaže u omekšavanju vaše kože i deluje se protiv ranica, suve i ispucale kože. Ona pokriva gornji sloj kože zaštitnim slojem koji neutrališe štetne uticaje okruženja kao što su izloženost suncu i sredstva za čišćenje. Pored toga, krema omekšava kožu i ojačava slomljene ili ispucale nokte na prstima. Krema je takođe obogaćena maslinovim uljem, ekstraktima aloja vere, kamilice, čajevca (sastojak dobro poznat po svojoj efikasnosti protiv gljivica na noktima) i uljem jagorčevine. Ona uključuje vitamine A i E i minerale iz slane vode Mrtvog mora za povećanje vitalnosti kože kao i UV filtere za zaštitu kože vaših ruku.

Uputstvo za upotrebu:Utrljati kremu u ruke i nokte, nekoliko puta dnevno po potrebi.Oprez: Ne gutati. Držati dalje od očiju. Odmah isprati ako proizvod dođe u dodir s njima. Čuvati van domašaja dece. Ne koristiti ukoliko ste osetljivi na neki od proizvoda.
Rok trajanja:36 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 24 meseca
ProizvođačE.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Zemlja porekla:Izrael. Proizvod je sertifikovan.
Neto količina:180 ml
Uvoznik za Srbiju:Luxor HB Distribution and Retail DOO

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji: