Najprodavaniji

Multivitaminska krema za stopala protiv pucanja kože EU 180 ml

Snažna i naročito bogata krema za stopala, obogaćena blatom iz Mrtvog mora sa 26 esencijalnih minerala, biljnim ektraktima i medicinskim uljima kao što su ekstrakt aloje vere, maslinovo ulje, ši buter, arganovo ulje, ulje pasjeg trna, ulje čajevca, ekstrakt ulja lavande, neven, kokosovo ulje, i provitamin B5 + E.

Više detalja

940,00 RSD

KATALOŠKI BROJ: 2220

Snažna i naročito bogata krema za stopala, obogaćena blatom iz Mrtvog mora sa 26 esencijalnih minerala, biljnim ektraktima i medicinskim uljima kao što su ekstrakt aloje vere, maslinovo ulje, ši buter, arganovo ulje, ulje pasjeg trna, ulje čajevca, ekstrakt ulja lavande, neven, kokosovo ulje, i provitamin B5 + E. Crno blato je obogaćeno magnezijumom, kalcijumom, kalijumom, natrijumom i gvožđem, koji su važni za održavanje zdrave kože. Dokazana je njegova holistička dobrobit jer ima sposobnost umirivanja iritacije, suve i grube kože, crvenila i pucanja. Uz redovnu upotrebu, rezultati će biti brzo primećeni i pružiće gipku, meke i baršunastu kožu. U pitanju je proizvod koji mora treba da se nađe u svakom domu.

Uputstvo za upotrebu:Nakon tuširanja, utrljati kremu u čista stopala, naročito pre spavanja.Oprez: Ne gutati. Držati dalje od očiju. Odmah isprati ako proizvod dođe u dodir s njima. Čuvati van domašaja dece. Ne koristiti ukoliko ste osetljivi na neki od proizvoda.
Rok trajanja:36 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 24 meseca
ProizvođačE.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Zemlja porekla:Izrael. Proizvod je sertifikovan.
Neto količina:180 ml
Uvoznik za Srbiju:Luxor HB Distribution and Retail DOO

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji: