Najprodavaniji

Aromatični buter za telo - Ruža 350 ml

Aromatični buter za telo ima jedinstvenu i veoma efikasnu formulu koja je razvijena za obnavljanje i vitalnost kože uz naglasak na optimalnoj kombinaciji lekovitog bilja, prirodnog ulja, antioksidantnih vitamina C i E kao i minerala iz Mrtvog mora.

Više detalja

1 720,00 RSD

KATALOŠKI BROJ: 1245

Aromatični buter za telo ima jedinstvenu i veoma efikasnu formulu koja je razvijena za obnavljanje i vitalnost kože uz naglasak na optimalnoj kombinaciji lekovitog bilja, prirodnog ulja, antioksidantnih vitamina C i E kao i minerala iz Mrtvog mora. Obogaćen je ši buterom, omega kiselinama 3 i 6, pasjim trnom, uljem jagorčevine, ekstraktom aloja vere i zelenim čajem. Ovaj koncentrovani proizvod za udovoljavanje čulima obezbediće vašoj koži potpunu ishranu, poboljšaće i ojačati njenu teksturu a takođe je veoma efikasan kod problema suve kože. Aromatični buter za telo se najčešće preporučuje tokom držanja dijete ili trudnoće, s obzirom da njegovi sastojci pomažu u prevenciji stija a naročito su efikasni za negu kože vrata. Aromatični buter za telo je dostupan u 5 senzualnih aroma: vanila, ruža, lavanda, mošus i orhideja.

Uputstvo za upotrebu:Svakodnevno naneti na čistu kožu najbolje nakon tuširanja. Utrljati kremu po čitavom telu dok se potpuno ne upije. Veću količinu kreme staviti na područja izrazito suve kože i masirati.
Rok trajanja:36 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 24 meseca
ProizvođačE.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Zemlja porekla:Izrael. Proizvod je sertifikovan.
Neto količina:350 ml
Uvoznik za Srbiju:Luxor HB Distribution and Retail DOO

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji: