Najprodavaniji

Losion za telo i masažu - Magnolija 200 ml

Anti-age losion za telo i krema za masažu ima inovativnu formulu na bazi visoko koncentrisanih aktivnih sastojaka koji učvršćuju kožu: čičkovo ulje, ulje lavande, ulje pačulija, aloja vera, med, ekstrakt propolisa, vanila, zeleni čaj, minerali iz Mrtvog mora i vitamini A, E i C koji štite kožu od slobodnih radikala.

Više detalja

1 190,00 RSD

KATALOŠKI BROJ: 2003

Anti-age losion za telo i krema za masažu ima inovativnu formulu na bazi visoko koncentrisanih aktivnih sastojaka koji učvršćuju kožu: čičkovo ulje, ulje lavande, ulje pačulija, aloja vera, med, ekstrakt propolisa, vanila, zeleni čaj, minerali iz Mrtvog mora i vitamini A, E i C koji štite kožu od slobodnih radikala. Krema glača i tonira kožu, neguje osetljive delove vašeg tela (vrat i dekolte, unutrašji deo ruke, stomak i butine), pomaže u podmlađivanju kože i pruža joj bolju elastičnost. Anti-age losion za telo i krema za masažu dolazi u osam senzualnih mirisa: ruža, jasmin, hristov venac i magnolija (u tubama od 200ml), senzualna lala, čist mošus, ruža i jasmin i francuska vanila (u bočicama od 300 ml). Preporučuje se za upotrebu tokom držanja dijete.

Uputstvo za upotrebu:Naneti nakon tuširanja, posebno na područja gde se koža opustila, i masirati dok se krema ne upije.
Rok trajanja:36 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 24 meseca
ProizvođačE.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Zemlja porekla:Izrael. Proizvod je sertifikovan.
Uvoznik za Srbiju:Luxor HB Distribution and Retail DOO

30 drugi proizvodi u istoj kategoriji: