Najprodavaniji

Intenzivna noćna krema sa kolagenom 50 ml

Intenzivna noćna krema sa kolagenom je bogata, baršunasta krema stvorenja uz pomoć inovativne tehnologije. Ona predstvalja vrhunsku anti-age negu.

Više detalja

1 640,00 RSD

KATALOŠKI BROJ: 1082

Promene u elastičnim vlaknima unutrašnjih slojeva kože dešavaju se usled smanjenja kolagena i elastina, proteina koji su odgovorni za elastičnost i jačinu kože. Opuštanje mišića lica, hormonske promene, preveliko izlaganje suncu i starenje dovode do toga da koža izgleda opušteno i izborano. Intenzivna noćna krema sa kolagenom je bogata, baršunasta krema stvorenja uz pomoć inovativne tehnologije. Ona predstvalja vrhunsku anti-age negu. Bogata je kolagenom i elastinom, antioksidantnim vitaminima E+B5, uljem nevena, aloja verom, uljem avokada i mineralima iz Mrtvog mora. Krema hrani i zateže kožu, ublažavajući bore nastale od umora i stresa koji se nakupljaju tokom dana. Kao rezultat koža je podmlađena, meka, glatka i blistava.

Uputstvo za upotrebu:Naneti uveče pre spavanja na čistu kožu, nabolje nakon nanošenja seruma. Masirati nežno kružnim pokretima dok se krema potpuno ne upije. Izbegavati kontakt s očima. Držati van domašaja dece.
Rok trajanja:36 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 24 meseca
ProizvođačE.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Zemlja porekla:Izrael. Proizvod je sertifikovan.
Neto količina:50 ml
Uvoznik za Srbiju:Luxor HB Distribution and Retail DOO

29 drugi proizvodi u istoj kategoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: