Najprodavaniji

Šampon za tretman kose - Arganovo ulje 780 m

Jedinstvena kombinacija sastojaka, koja uključuje ulje jojobe, ulje šargarepe, ulje semenki grožđa, bademovo ulje i ekstrakte palminog ulja, prodire u kožu glave i hrani dlaku, ojačava je i čuva boju da ne izbledi, ostavljajući kosu mekom, sjajnom i zdravom.

Više detalja

1 785,00 RSD

KATALOŠKI BROJ: 3270

Kosa je jedna od najprimetnijih karakteristika Vaše pojave i zahteva konstantu negu. Usled klimatskih uslova, hormonskih promena, stresa, prekomerene upotrebe hemikalija i uređaja koji se koriste za stilizovanje kose, izlaganja slanoj ili tvrdoj vodi, kosa postaje tanka, suva sa iskrzanim krajevima i njena boja bledi. Ovaj šampon za tretman kose sa arganovim uljem napravljen je da tretira i štiti Vašu kosu od ovih štetnih uticaja. Ovaj šampon sadrži visoku koncentraciju ulja arganovog oraha, poreklom iz Maroka i široko poznatog po svojim jedinstvenim kvalitetima za negu kože. Takođe je obogaćen aromatičnim prirodnim uljima, vitaminom E, provitaminom B5, filterima protiv zračenja sunca i mineralima iz Mrtvog mora koji oporavljaju, jačaju, obnavljaju vlakana dlake i sprečavaju boju da izbledi. Jedinstvena kombinacija sastojaka, koja uključuje ulje jojobe, ulje šargarepe, ulje semenki grožđa, bademovo ulje i ekstrakte palminog ulja, prodire u kožu glave i hrani dlaku, ojačava je i čuva boju da ne izbledi, ostavljajući kosu mekom, sjajnom i zdravom.

Uputstvo za upotrebu:Utrljati u kožu glave, isprati i ponoviti, ostavljajući šampon u kosi 2 minuta a zatim isprati. Za potpun tretman, preporučujemo korišćenje nekih od H&B maski za kosu.
Rok trajanja:36 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 24 meseca
ProizvođačE.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Zemlja porekla:Izrael. Proizvod je sertifikovan.
Neto količina:780 ml
Uvoznik za Srbiju:Luxor HB Distribution and Retail DOO

8 drugi proizvodi u istoj kategoriji: