Najprodavaniji

Luxor HB Distribution & Retail je mlada međunarodna kompanija koja se na srpskom tržištu pojavila 2015. godine. Naše sedište je u Novom Sadu, ali u dugoročnim planovima su nam predstavništva u svim krajevima Srbije.


Naš osnovni cilj je da Vam predstavimo kozmetičke proizvode visokog kvaliteta u čijoj su osnovi minerali iz Mrtvog mora.

Jedinstvenost Mrtvog mora vekovima je poznata zbog njegovih lekovitih svojstava, posebnih klimatskih uslova, bogastva različitim mineralima i termalnim izvorima.

Kozmetika koju Vam predstavljamo se proizvodi u izraelskoj kompaniji Health&Beauty, a poznata je i izvan granica Izraela, značajno interesovanje izaziva u Evropi i SAD-u zbog velikog izbora proizvoda za negu kože lica i tela i kose.

Naša kompanija Vam nudi samo originalan kozmetički proizvod, napravljen po međunarodnim standardima. Svi ponuđeni kozmetički proizvodi uvoze se u Srbiju zvanično, a njihov kvalitet potvrđuju odgovarajući sertifikati.

Luxor HB Distribution & Retail je Vaš pouzdani pomoćnik pri izboru kozmetičkih proizvoda visokog kvaliteta. Uz kozmetiku koju Vam naša kompanija nudi imaćete mogućnost da u udobnosti svoga doma, kad god to poželite, osetite blagodeti sunca i minerala Mrtvog mora