Najprodavaniji

Krema protiv starenja i za učvršćivanje od nara

Krema za učvršćivanje od nara napravljena je po inovativnoj formuli koja održava čvrstoću kože i pomaže u zatezanju kože, sprečavanju pojave celulita i strija, poboljšava teksturu kože i pruža joj optimalnu hidrataciju.

Više detalja

510,00 RSD

KATALOŠKI BROJ: 1218

Krema za učvršćivanje od nara napravljena je po inovativnoj formuli koja održava čvrstoću kože i pomaže u zatezanju kože, sprečavanju pojave celulita i strija, poboljšava teksturu kože i pruža joj optimalnu hidrataciju. Obogaćena je visoko koncentrovanim uljem nara, vitaminima C, E, K i B5, Omega 3, 6 & 9 masnim kiselinama, uljem divlje ruže, arganovim ulje, zelenim čajem, maslinovim uljem, medom i aktivnim mineralima iz Mrtvog mora. Specijalna mešavina bogatih sastojaka čini ovu kremu odličnim izvorom neophodne hidratacije za vašu kožu, posebno tokom trudnoće i držanja dijete. Svakodnevna upotreba garantuje meku, baršunastu i mirisnu kožu.

Uputstvo za upotrebu:Naneti na čistu kožu lica i vrata, najbolje nakon nanošenja seruma, nežno masirati dok se krema potpuno ne upije. Pogodno za sve tipove kože.
Rok trajanja:36 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 24 meseca
ProizvođačE.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Zemlja porekla:Izrael. Proizvod je sertifikovan.
Neto količina:100 ml
Uvoznik za Srbiju:Luxor HB Distribution and Retail DOO

19 drugi proizvodi u istoj kategoriji: