Najprodavaniji

Intenzivna krema za telo od crnog blata

Ova moćna krema za telo obogaćena je mineralima crnog blata iz Mrtvog mora, ekstraktima biljaka i esencijalnim i medicinskim uljima.

Više detalja

1 155,00 RSD

KATALOŠKI BROJ: 2005

Ova moćna krema za telo obogaćena je mineralima crnog blata iz Mrtvog mora, ekstraktima biljaka i esencijalnim i medicinskim uljima kao što su: aloja vera, maslinovo ulje, ši buter, arganovo ulje, ulje pasjeg trna, ekstrakt čajevca, cvet nevena, ulje lavande, ulje kokosa, i Pro - vitamin B5 + E i crno blato obogaćeno magnezijumom, kalcijumom, kalijumom, natrijumom i gvožđem, koji su neophodni za održavanje zdrave i negovane kože. Crno blato ima dokazane kvalitete da ublažava iritaciju, isušivanje, hrapavost, crvenilo i ispucalost kože. Sadrži UV filtere. Redovnom upotrebom, rezultati će se odraziti brzo na mekoj i baršunastoj koži. Neophodan proizvod u svakom domu, za muškarce i žene. 

Uputstvo za upotrebu:Svakog dana nakon tuširanja, naneti losion na telo, posebno na laktove, butine i grudi. Ne gutati. Izbegavati područje očiju. Odmah isprati ako proizvod dođe u dodir s očima. Držati van domašaja dece. Ne koristiti ako ste osetljivi na neke od sastojaka.
Rok trajanja:36 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 24 meseca
ProizvođačE.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Zemlja porekla:Izrael. Proizvod je sertifikovan.
Neto količina:50 ml
Uvoznik za Srbiju:Luxor HB Distribution and Retail DOO

19 drugi proizvodi u istoj kategoriji: