Najprodavaniji

Piling krema za stopala (obogaćena vitaminima E i A)

Piling krema za stopala je savršeno rešenje 3 u 1 za negovanje i regeneraciju kože stopala i ruku.

Više detalja

1 100,00 RSD

KATALOŠKI BROJ: 287

Piling krema za stopala je savršeno rešenje 3 u 1 za negovanje i regeneraciju kože stopala i ruku. Krema obezbeđuje trostruki tretman: omekšavanje i uklanjanje ćelija suve i grube mrtve kože, ribanje i detaljno čišćenje i na kraju hranjenje kože. Obogaćena je uljem lavande i uljem čajevca za dezinfekciju, ekstraktom aloja vere, ši buterom i maslinovim uljem za omekšavanje i umirenje kože, uljem pasjeg trna i uljem mente za osvežavanje zajedno sa uljem koštice kajsije, vitaminima A+E i mineralima iz Mrtvog mora. Bogata kombinacija sastojaka povoljno utiče na teksturu kože i stvara osećaj relaksacije. Odlična je za grubu kožu na kolenima i laktovima kao i za podmlađivanje kože stopala i šaka.

Uputstvo za upotrebu: Utrljavati u stopala, šake i laktove 2 minuta, nakon tuširanja i dobro isprati. Preporučuje se korišćenje minimum dva puta nedeljno, posebno vojnicima, sportistima i ljudima koji dugo stoje. Ne koristiti na oštećenoj koži.
Sastav: voda, cetil alkohol, glycerin, cetearil oktanoat, izopropil miristat, paraffin ulje, polietilen, silica, etil alkohol, gliceril stearat, dimetikon, miris, natrijum benzoate, imidazolidinil urea, ši buter, ulje mente, ulje pasjeg trna, tokoferil acetat (vitamin E), ulje lavande, ulje čajevca, minerali iz Mrtvog mora, maslinovo ulje, koštica breskve, retinol palmitat.
Rok trajanja: 36 meseci od datuma proizvodnje. Nakon otvaranja preporučuje se da se proizvod potroši u roku od 24 meseca
Proizvođač E.L.Erman za Health&Beauty Ltd. Izrael
Zemlja porekla: Izrael. Proizvod je sertifikovan.
Neto količina: 50 ml
Uvoznik za Srbiju: Luxor HB Distribution and Retail DOO

11 drugi proizvodi u istoj kategoriji: